Відбулась чергова сесія Швайківської сільської ради

  • 851

З дотриманням карантинних норм та обмежень, але як завжди – злагоджено, чітко та послідовно – відбулась чергова сесія Швайківської сільської ради. На порядку денному – 34 питання, по кожному з яких були прийняті позитивні рішення.

Одноголосно депутати затвердили фінансовий план КНП «Стоматологічна поліклініка Бердичівського району» та Програму фінансового забезпечення представницьких витрат та інших видатків, пов’язаних із діяльністю сільської ради. Затвердили зміни до фінансового плану КНП «Швайківський Центр ПМСД», внесли зміни до бюджету Швайківської територіальної громади та затвердили звіт про його виконання.

Підтримали  обранці «Комплексну програму підтримки громадяни похилого віку, осіб з інвалідністю, сімей, дітей та молоді, які опинилися у складних життєвих обставинах на 2021-2023 роки КУ "Центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)"». Проголосували депутати за зміни до Регламенту та затвердження структури сільської ради в новій редакції. Погодили призначення на посаду завідувача клубом села Демчин – Інну Татарчук та села Малосілка – Ольгу Мельничук.  

Як завжди, левова частка питань порядку денного – питання, що пов’язані із землею та стосувались надання дозволів на розроблення проектів землеустрою та технічної документації із землеустрою, припинення права користування земельною ділянкою.

По завершенні сесії сільський голова Габріел Мкртчян подякував депутатам за роботу. З усіма питаннями, прийнятими на сесії, можна ознайомитись на офіційному сайті Швайківської сільської ради.