Працівники соціальної сфери Швайківської громади приймали вітання з професійним святом

  • 1234

У першу неділю листопада своє професійне свято відзначають працівники соціальної сфери. Завжди добрі та усміхнені, мудрі та помірковані – вони  дарують надію на краще, своєчасно подають руку допомоги тому, хто потребує. Саме такими є працівники соціальної сфери Швайківської територіальної громади. Напередодні свята представники найгуманнішої професії приймали вітання з професійним святом.

Зі словами вітання до тих, чия праця сповнена гуманізму і тепла, звернувся голова Швайківської територіальної громади Габріел Мкртчян.

«Ваша праця непроста та пов’язана з вирішенням проблемних питань, наданням допомоги людям. Дякую за вашу турботу та професіоналізм. Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров'я, щастя, благополуччя та невичерпної енергії», - побажав Габріел Мкртчян.

Мабуть, жодна інша професія не вимагає від людини настільки безмежного співчуття, терпіння та віри. Тому тут не може бути випадкових людей.

«Соціальним працівником здатен бути не кожен. Ця праця до снаги лише обраним. Тим, хто цілком віддає себе турботі про інших», - наголосила заступниця сільського голови Олена Лещенко.  

За сумлінну працю, високий професіоналізм,  чуйність, розуміння людських потреб та з нагоди свята подяками були нагороджені працівники КУ «Центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)». для потреб соціальних працівників придбано два велосипеди.