Гуманітарний вантаж від БФ «Фундація Волонтери Без Кордонів»: допомога вразливим та незахищеним

  • 670

Фото без опису

Завдяки тісній співпраці Комунальної установи «Центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Швайківської сільської ради та БФ «Фундація Волонтери Без Кордонів», на чолі із волонтеркою Оленою Гончаренко, 11 листопада 2021 року було забезпечено гуманітарною допомогою незахищені верстви населення Швайківської територіальної громади.

Гуманітарний вантаж, у вигляді теплих речей, одягу та взуття буде передано кожній родині та особам похилого віку, що опинилися в складних життєвих обставинах.

Робота у даному напрямку лише набирає обертів, адже в зимовий період ми повинні бути впевненими, що наші сім’ї та особи будуть забезпеченими теплими речами.

Дякуємо БФ «Фундація Волонтери Без Кордонів» Олені Гончаренко за велику людяність, чуйність та надану допомогу для людей, які вкрай цього потребують, також велика подяка голові Швайківської сільської ради Габріелу Мкртчяну за наданий транспортний засіб у перевезенні гуманітарного вантажу! Нехай ваші добрі справи повертаються Вам сторицею!

Фото без опису

Фото без опису

Вікторія Присяжнюк,

Директор КУ «Центр соціально обслуговування (надання соціальних послуг)»