Засідання комісії з питань захисту прав дитини: прийняття компетентних та виважених рішень, спрямованих на захист прав та інтересів дітей

  • 783

Фото без опису

Кожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе, відчуття своєї необхідності. Ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості, моральних та етичних норм.

15 листопада 2021  року відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини, яке провів голова Швайківської сільської ради Габріел МКРТЧЯН.

На порядок денний були винесені наступні питання: позбавлення батьківських прав батька відносно його малолітнього сина (за позовом матері дитини); розгляд стану справ в сім’ї, яка перебуває в складних життєвих обставинах, батьки виховують трьох неповнолітніх дітей.

Під час обговорення питань, які стосувалися кожної окремої сім’ї, члени комісії висловили свої думки та  після дискусій приймали ту позицію, в якій найкомфортніше себе б почувала дитина.

По закінченню роботи комісії з питань захисту прав дитини, рішення, що були прийняті, затверджено на засіданні виконавчого комітету Швайківскої сільської ради. Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису