Голова Швайківської територіальної громади Габріел Мкртчян: «Питання безпеки дітей – завжди в пріоритеті»

  • 1206

Фото без опису

15 листопада 2021 року до Швайківської сільської ради надійшло повідомлення про те, що хлопчик, мешканець одного із сіл, впав в колодязь.

Подія оперативно зібрала  працівників служби у справах дітей та  КУ «Центр надання соціальних послуг». Терміново на місце виїхав голова Швайківської сільської ради Габріел МКРТЧЯН.  Дитини біля колодязя не виявили. Спільно зі старостою та працівниками поліції хлопчика вдалось відшукати на одній із вулиць села. Він пояснив, що дійсно залазив у колодязь заради розваги. З дитиною було проведено профілактичну бесіду та доставлено батькам.

Для уникнення в подальшому подібних ситуацій, служба у справах дітей закликає:

  1. Не залишайте дітей без нагляду! Дбайте про їх безпеку, дотримуючись правил безпечної поведінки в побуті.
  2. Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи її на власному прикладі. Закликаємо вас та ваших дітей завжди пам`ятати елементарні правила безпеки.  
  3. Із метою попередження дитячого травматизму особливу увагу зверніть на правила поведінки дітей біля водоймищ та при виявленні вибухонебезпечних предметів. Також, звертаємо увагу на небезпеку перебування дітей на територіях недобудованих або занедбаних будівель та дотримання правил дорожнього руху.

Фото без опису