Новообрані депутати Швайківської сільської ради склали присягу

  • 1288

Фото без опису

Наталія Мороз, Ольга Мельничук та Артем Мкртчян – відтепер офіційно депутати Швайківської сільської ради.

На проміжних місцевих виборах, що відбулись 31 жовтня, жителі  трьох багатомандатних виборчих округів довірили саме їм представляти свої інтереси у сільській раді.

На 16 сесії новообрані депутати  урочисто присягнули дотримуватись Конституції та законів України, гідно представляти виборців, обстоювати їх права та свободи.

Голова Швайківської сільської територіальної виборчої комісії Катерина Демків вручила обранцям депутатські посвідчення з побажанням активної та злагодженої роботи на користь громади.

Виправдати довіру виборців, бути небайдужими та свідомими закликав новообраних депутатів голова громади Габріел Мкртчян. «Ми всі – одна команда. Закликаю вас до продуктивної роботи. Лише в єдності ми зможемо зробити громаду успішною, сучасною та комфортною», - наголосив Габріел Мкртчян.

Після урочистого початку сесія перейшла у звичний формат роботи. Оперативно та злагоджено депутати розглянули сім питань порядку денного. А це, зокрема, питання про  внесення змін до Програми фінансової підтримки Комунального Підприємства «Райківське» Швайківської сільської ради Бердичівського району Житомирської області на 2021 рік,  внесення змін до бюджету Швайківської сільської територіальної громади на 2021 рік та до штатного розпису ЗДО «Сонечко Швайківської сільської ради. Також були внесені зміни до попередніх рішень сесій.

22 листопада минув рік, як Габріел Мкртчян  офіційно приступив до виконання своїх повноважень. Користуючись нагодою, голова громади подякував депутатському корпусу, старостам та усім працівникам сільської ради  за роботу. На свою адресу Габріел Мкртчян теж почув теплі слова та позитивні відгуки. Та найкраще про людину говорять її вчинки та добрі справи.  Незабаром Габріел Мкртчян прозвітує про виконану за рік роботу, що дасть змогу кожному жителю громади оцінити її масштаби та значущість.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису