Швайківська сільська рада вітає з ювілеєм Галину Василівну Охремчук

  • 792

Фото без опису

24 листопада свій чудовий ювілей святкує соціальний працівник КУ «Центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Швайківської сільської ради  Галина Василівна Охремчук – чудова жінка, чарівна мама, турботлива бабуся, любляча дружина.

Галина Василівна працює у соціальній сфері 24 роки. Народилася у селі Малосілка. У рідному селі закінчила школу. Фах здобула  у професійно-технічному училищі міста Уфа, де отримала кваліфікацію карамельника IV розряду. Згодом було навчання у Житомирському кооперативному технікумі та здобуття освіти техніка-технолога.

 У 1992-му одружилась з коханим чоловіком Петром Леонідовичем. З ним живуть душа в душу 29 років. Спільно народили та виховали трьох дітей. Радіють онукам.

З 1997-го й до цього часу працює соціальною працівницею в селі Малосілка. Ювілярку  цінують за людяність, мудрість та великодушність.

Шановна Галино Василівно!

Швайківська сільська рада вітає Вас з ювілеєм. Бажаємо Вам здоров'я та удачі, достатку та везіння. Нехай збуваються мрії, кожен день дарує приємні сюрпризи та зустрічі. Сімейного Вам затишку, добра, тепла та гармонії.

Спинити час ніхто не в змозі,

І ліс шумить, і квітне сад.

На вашім сонячнім порозі

З’явилось мудрих п’ятьдесят.

Нехай для вас не згасне сонце,

Нехай не віють в душу холоди,

Хай жито на столі і Бог на небі

Завжди рятують від біди.

Фото без опису