Уроки з елементами тренінгу у Швайківському ліцеї: «Профілактика ВІЛ/СНІДу, сексуальне здоров'я та толерантність»

  • 1511

Фото без опису

Щорічно 1 грудня в усьому світі відзначають Всесвітній день боротьби зі СНІДом.

З метою профілактики негативних явищ у молодіжному середовищі, зокрема, ВІЛ/СНІДу, та толерантного ставлення до хворих на ВІЛ/СНІД, у Швайківському ліцеї відбулись цікаві та пізнавальні уроки-заходи.

Ювенальною превенцією Бердичівського відділу поліції спільно з КУ «Центр соціального обслуговування» та соціальним педагогом закладу проведено профілактичний урок  з елементами тренінгу «Профілактика ВІЛ/СНІДу, сексуальне здоров'я та толерантність» з учнями 9-11 класів. Під час тренінгу учні дізналися про шляхи розвитку та лікування хвороби, способи та рівні ризиків інфікування.

Учні 6-7 класів в невимушеній атмосфері  говорили про насильство, жорстокість та шляхи вирішення даної проблеми в рамках проекту «16 днів проти насильства». 

Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок. Діти із задоволенням працювали з гостями. Зустріч пройшла легко та швидко.

«Ми поставили перед собою завдання доступно та цікаво подати інформацію дітям та молоді. Не просто, не монотонно, а нестандартно допомогти та зробити все від нас залежне, аби таких негативних явищ, як ВІЛ/СНІД було менше», - зауважила директор КУ «Центр соціального обслуговування» Вікторія Присяжнюк.

Адміністрація ліцею висловлює щиру подяку начальнику сектору ювенальної превенції Бердичівського відділу поліції Олесі Чубосі та директору КУ «Центр соціального обслуговування» Вікторії Присяжнюк за те, що відгукнулися. У ліцеї сподіваються на подальшу співпрацю

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису