День Святого Миколая у селі Райки: свято добра та милосердя

  • 1132

Фото без опису

Гарний настрій, позитивні емоції та веселі розваги панували в клубі села Райки 20 грудня. У закладі відбулось святкове дійство з нагоди Дня Святого Миколая, яке підготували талановиті й артистичні учні Райківської гімназії.  А добрими помічниками Миколая Чудотворця цього дня стали помічниця народного депутата України Богдана Кицака Олександра Качур, депутатка обласної ради Людмила Кицак, голова БФ «Фундація Волонтери Без Кордонів» Олена Гончаренко та керівник БФ «ЕШЕЛ-ЛЕВІ ІЦХАК БЕРДИЧІВ» Ісраель Рубін. Завітала на свято заступниця голови Бердичівської райдержадміністрації Катерина Вислоцька. Відбувся захід за підтримки голови територіальної громади Габріела Мкртчяна.

Учасниками заходу стали діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, а також дітлахи  з родин, що перебувають у складних життєвих обставинах.

Зі словами привітань до присутніх на святі звернулись заступниця сільського голови Олена Лещенко, яка подякувала за увагу до Швайківської громади та підтримку її жителів. Особливі слова вдячності були адресовані команді народного депутата України Богдана Кицака. За сприяння народного обранця у громаду надійшло п’ятдесят продуктових наборів, які отримали діти із родин, що перебувають у складних життєвих обставинах, діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, інваліди ІІ групи. Напередодні Різдвяно-новорічних свят така підтримка є більш ніж вагомою та доречною.

Подарункові набори отримали двадцять родини, що перебувають у складних життєвих обставинах від засновниці БФ «Фундація Волонтери Без Кордонів» Олени Гончаренко.

За кошти сільського бюджету були придбані солодкі подарунки для дітей-сиріт  та дітей, позбавлених батьківського піклування.

80 солодких пакунків отримала малеча, що перебуває у складних життєвих обставинах та діти з інвалідністю. Вони були придбані БФ «ЕШЕЛ-ЛЕВІ ІЦХАК БЕРДИЧІВ».

Загалом, у Швайківській територіальній громаді усі діти незахищених категорій отримали свої подарунки. Громада вдячна усім благодійникам за увагу, розуміння та співпрацю.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису