Голова Швайківської територіальної громади привітав бердичівських енергетиків з професійним святом

  • 681

Фото без опису

Щороку, 22 грудня, в Україні відзначають День енергетика – професійне свято працівників енергетики та електротехнічної промисловості. Тож цього дня у приміщенні Бердичівського РЕМ АТ «Житомиробленерго» відбулись урочистості з нагоди свята. Привітати колектив підприємства, на чолі з Володимиром Криликом, завітав голова Швайківської територіальної громади Габріел Мкртчян.

Важливість та значимість професії енергетика давно визнана людьми. Завдяки щоденній роботі працівників енергетичної галузі можуть працювати промисловість, транспорт, розвиватись економіка, функціонувати соціальна сфера. А в оселях споживачів завжди є світло та затишок.

«З нагоди професійного свята від Швайківської сільської ради та від себе особисто дозвольте щиро вас привітати. Бажаю міцного здоров’я, достатку, чудового і справді святкового настрою. Зичу щастя й радості вашим родинам та  мирного і чистого неба над нашою державою», - побажав Габріел Мкртчян.  

Голова Швайківської територіальної громади подякував керівнику підприємства Володимиру Крилику та усім працівникам за оперативність, цілодобову та самовіддану працю. За поданням керівництва Габріел Мкртчян відзначив працівників  підприємства подяками та подарунками у вигляді кошиків з фруктами, квітів та цукерок.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису