Малюки закладу дошкільної освіти «Дзвіночок» запросили на свято

  • 485

Фото без опису

Талановиті, щирі та безпосередні – такими є вихованці закладу дошкільної освіти «Дзвіночок» Швайківської сільської ради. Зранку 21 грудня у Мирославському садочку було гамірно та весело. Діти готувались до зустрічі зі Святим Миколаєм та іншими казковими персонажами. Завітали на свято до малечі заступниця сільського голови Олена Лещенко та староста Мирославського старостинського округу Ірина Мельничук.

Як справжні артисти, вихованці ЗДО розповідали вірші та кружляли в таночках. А пісні, у виконанні їх дзвінких голосочків, створювали невимовну атмосферу свята. Радісна зустріч зі Святим Миколаєм, його помічниками та іншими казковими гостями подарували малечі незабутні емоції.

Зі словами вітань до дітей звернулися заступниця сільського голови Олена Лещенко та староста Мирославського старостинського округу Ірина Мельничук. Дорослі зичили малюкам щасливого дитинства та здійснення мрій. Пишається своїми вихованцями директор закладу Наталія Мороз.

Свято не обійшлось без подарунків. Солодощі та фрукти малеча отримала від голови територіальної громади Габріела Мкртчяна. Про подарунки також потурбувались місцеві підприємці.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису