Голова Швайківської територіальної громади Габріел Мкртчян удостоєний Грамоти Верховної Ради України

  • 525

Фото без опису

За заслуги перед українським народом Грамотою Верховної Ради України нагородили голову Швайківської територіальної громади Габріела Мкртчяна. Найвищу державну нагороду голова територіальної громади отримав за поданням народного депутата України Богдана Кицака.

Урочисту церемонію вручення Грамоти виконала депутатка обласної ради Людмила Кицак на початку проведення чергової сесії Швайківської сільської ради, що відбулась 24 грудня.

«Дана нагорода – висока оцінка діяльності голови т а усієї громади загалом», - наголосила Людмила Кицак. Обраниця зауважила, що їй завжди приємно бувати у гостинній Швайківській громаді та радіти її успіхам й досягненням. 

Габріел Мкртчян – успішний господарник, благодійник та меценат, давно знаний на Бердичівщині та далеко за її межами. Як голова територіальної громади, він зумів налагодити злагоджену роботу колективів, продуктивну співпрацю з органами державної влади. За рік роботи громаді, у керма якої став Габріел Мкртчян,  вдалось реалізувати важливі інфраструктурні проекти та впевнено рухатись далі, маючи амбітні плани та окреслюючи успішні перспективи.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису