Чарівне новорічне свято у Будинку культури села Швайківка

  • 441

Зимові свята займають почесне місце у нашому календарі та душі. Особливо полюбляють їх діти. Малеча села Швайківки з нетерпінням чекала того дня, коли до них завітає Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою,  казковими персонажами, іграми, конкурсами та яскравим хороводом довкола красуні-ялинки. І от цей день настав. У Будинку культури села Швайківка відбулось чарівне новорічне свято.

Святкові поставки, розважальна програма, новорічна дискотека – далеко не повний перелік новорічних забав, які підготували для маленьких жителів села директор Будинку культури Надія Вельмик та художній керівник Інна Жигун.

На свято завітали голова Швайківської громади Габріел Мкртчян та секретар сільської ради Ольга Гусар, які приготували для дітей солодощі та фрукти. Організатори дійства та малеча вдячні керівництву громади за смачні гостинці та привітання.

Гарний настрій, незабутні емоції, тепле спілкування та казкова атмосфера – чого можна ще бажати. Малеча та їх батьки вдячні працівникам Будинку культури села Швайківка за подаровану радість та незабутнє свято. Тож казкової усім чарівності. І пам'ятаймо, Новий рік – це свято, коли  трапляються дива. Загадуймо бажання – і вони обов’язково здійсняться.