Педагогічні працівники Швайківської громади удосконалюють професійну майстерність

  • 524

Фото без опису

Розширене засідання методичної ради відділу освіти, молоді та спорту Швайківської сільської ради за участю заступника сільського голови Олени Лещенко та виконуючої  обов’язки начальника відділу освіти, молоді та спорту Швайківської сільської ради Катерини Козак, директорів закладів освіти, заступників директорів, керівників міжшкільних методичних об’єднань відбулось 5 січня.

У ході роботи ради обговорено питання про організацію методичної роботи в ЗДО Швайківської громади, про підсумки проведедення  ІІ етапу Всеукраїнських  учнівських олімпіад та конкурсів, про підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів освіти громади у 2021 році.

Фото без опису

Акцентувалася увага на проходженні курсової перепідготовки учителів, які будуть працювати у 5 класі (НУШ) за модельними програмами.

Підведено підсумки участі освітян громади у І етапі педагогічної виставки «Сучасна освіта Житомирщини – 2022».

А 6 січня вчителі української мови і літератури закладів освіти Швайківської ТГ за участю заступника сільського голови Олени Лещенко провели чергове міжшкільне методичне об’єднання. У порядку денному розглядалися  питання про результативність  організації та проведення ІІ етапу  Всеукраїнської олімпіади з української мови і літератури, Міжнародних мовно-літературних конкурсів імені Т.Г.Шевченка та імені Петра Яцика.

Визначено конкретні шляхи подолання недоліків, що виникли у ході проведення олімпіади.

У роботі методичного об’єднання взяла участь директор Райківської гімназії Світлана Чумак, яка провела майстер-клас «Формувальне оцінювання на уроках української мови і літератури».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису