Голова Швайківської територіальної громади Габріел Мкртчян: «Підвищення якості надання медичних послуг на місцях – наш пріоритет»

  • 839

Фото без опису

Розвиток Швайківського Центру первинної медико-санітарної допомоги, підвищення якості надання медичних послуг на місцях – один із пріоритетів діяльності голови Швайківської територіальної громади Габріела Мкртчяна.

Які зміни, новації та перспективи  чекають на первинну ланку медицини у Швайківській громаді? Що турбує мешканців сіл? Чого вони чекають від влади? Про це та інше йшла мова на зустрічі голови Швайківської ТГ Габріела Мкртчяна, директора КНП «Швайківський Центр ПМСД» Олега Ковшикова, старости Мирославського старостинського округу Ірини Мельничук  з активом села Мирославка.

Габріел Мкртчян розпочав спілкування з приємної новини: незабаром у селі Мирославка буде розпочато будівництво сучасної амбулаторії сімейної медицини.

«За сприяння народного депутата України Богдана Кицака ми розпочнемо будівництво. Наші лікарі надаватимуть послуги в комфортних умовах», -  наголосив Габріел Мкртчян.

Підписання декларацій з лікарями Швайківського ЦПМСД – важливе завдання, яке нині необхідно виконати усім жителям громади, котрі вболівають за розвиток медицини на місцях. Фінансування ПМСД, підвищення якості медичних послуг залежиться від кількості заключених декларацій.

«Уклавши угоди з нашими сімейними лікарями, ми забезпечимо якісне та безперервне надання первинної медичної допомоги. У нас працюють кваліфіковані та досвідчені лікарі – Олег Ковшиков, Галина Ковшикова та Тетяна Складанчук, тому обирайте, заключайте декларації та спільно змінюймо сферу медичного обслуговування в громаді», - наголосив Габріел Мкртчян.

Важливим фактором у підписанні декларацій є і те, що кошти з Національної служби здоров'я України будуть спрямовуватись не лише на оплату праці медичним працівникам, а й на оновлення матеріально-технічної бази, придбання біохімічних аналізаторів для здійснення аналізів.

Здійснення аналізів на місцях – те, чого прагнуть жителі села Мирославка. Ці та інші побажання вони озвучили на зустрічі. Голова громади Габріел Мкртчян, директор ПМСД розуміють потреби людей, тож обіцяють розібратися з усіма проблемними моментами, які хвилюють громаду.

Лікарі Швайківського Центру ПМСД  здійснюватимуть прийоми у кожному селі. Графіки будуть  доведені до жителів громади. Ближчими днями ми опублікуємо їх на офіційному сайті Швайківської сільської ради та на сторінках у соціальній мережі Фейсбук.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису