Габріел Мкртчян: «Укладання декларацій з нашими лікарями – запорука розвитку Швайківського ЦПМСД»

  • 479

Фото без опису

Розвиток Швайківського центру первинної медико-санітарної допомоги та укладання  декларацій з його лікарями став темою для зустрічі, що відбулась в Будинку культури села Швайківка 13 січня.

Голова територіальної громади Габріел Мкртчян вкотре наголосив на необхідності укладання декларацій з лікарем-терапевтом Олегом Ковшиковим та лікарем-педіатром Галиною Ковшиковою.

«На зустрічі з жителями усіх сіл ми акцентуємо увагу на тому, що заключати декларації потрібно саме з нашими лікарями. Кожна нова декларація – можливість отримати додаткове фінансування та розвивати наш ЦПМСД», - наголосив Габріел Мкртчян.

Основна цінність лікарів Швайківського ЦПМСД – комплексний підхід до лікування пацієнтів. Їх вирізняє високий професіоналізм,  досвід та любов до обраної справи. «Тож заключивши декларації з нашими лікарями ви отримаєте професійне та надійне медичне обслуговування. А наші лікарі стануть для вас друзями та партнерами», - зауважив голова громади.

На зустрічі з жителями села Швайківка Габріел Мкртчян повідомив про будівництво амбулаторії сімейної медицини у селі Мирославка, що розпочнеться незабаром та стане можливим за сприяння народного депутата України Богдана Кицака.

Всі озвучені зміни та новації жителі Швайквки сприйняли схвально та з розумінням.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису