Зустріч з громадою села Малосілка: про плани та перспективи розвитку Швайківського Центру первинної медико-санітарної допомоги

  • 774

Розвитку первинної ланки медицини у Швайківській територіальній громаді була присвячена нарада, що відбулась у селі Малосілка. Голова громади Габріел Мкртчян ознайомив з планами та перспективами діяльності  ЦПМСД. Представив лікарів – Олега Ковшикова та Галину Ковшикову, які надаватимуть медичні послуги населенню.

Найважливіше, на чому вкотре наголосив, Габріел Мкртчян – укладання декларацій з лікарями Швайківського центру первинної медико-санітарної допомоги. Голова громади розраховує на розуміння жителів села.

«Потрібно усвідомити, що декларації з нашими лікарями – можливість розвивати наш ЦПМСД. Це ремонт та осучаснення ФАПів, зміцнення їх матеріально-технічної бази, підвищення заробітної плати медикам», - зазначив Габріел Мкртчян.

Планів для розвитку медичної галузі у Швайківській громаді – вдосталь. Серед найголовнішого – будівництво сучасної амбулаторії сімейної медицини у селі Мирославка, що стало можливим за сприяння народного депутата України Богдана Кицака.

З часом Швайківський ЦПМСД отримає сучасний автомобіль, у чому теж пообіцяв допомогти народний депутат.

Все це плани на майбутнє. І вони доволі приємні та бажані для жителів громади. Нині ж на часі – перезаключення декларацій з лікарями Швайківського ЦПМСД, що стане вагомим внеском у розвиток підприємства та первинної ланки медицини у громаді загалом.