Зустріч з громадою села Малосілка: про плани та перспективи розвитку Швайківського Центру первинної медико-санітарної допомоги

  • 799

Фото без опису

Розвитку первинної ланки медицини у Швайківській територіальній громаді була присвячена нарада, що відбулась у селі Малосілка. Голова громади Габріел Мкртчян ознайомив з планами та перспективами діяльності  ЦПМСД. Представив лікарів – Олега Ковшикова та Галину Ковшикову, які надаватимуть медичні послуги населенню.

Найважливіше, на чому вкотре наголосив, Габріел Мкртчян – укладання декларацій з лікарями Швайківського центру первинної медико-санітарної допомоги. Голова громади розраховує на розуміння жителів села.

«Потрібно усвідомити, що декларації з нашими лікарями – можливість розвивати наш ЦПМСД. Це ремонт та осучаснення ФАПів, зміцнення їх матеріально-технічної бази, підвищення заробітної плати медикам», - зазначив Габріел Мкртчян.

Планів для розвитку медичної галузі у Швайківській громаді – вдосталь. Серед найголовнішого – будівництво сучасної амбулаторії сімейної медицини у селі Мирославка, що стало можливим за сприяння народного депутата України Богдана Кицака.

З часом Швайківський ЦПМСД отримає сучасний автомобіль, у чому теж пообіцяв допомогти народний депутат.

Все це плани на майбутнє. І вони доволі приємні та бажані для жителів громади. Нині ж на часі – перезаключення декларацій з лікарями Швайківського ЦПМСД, що стане вагомим внеском у розвиток підприємства та первинної ланки медицини у громаді загалом.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису