Габріел Мкртчян: «Перевезення громадян має бути якісним, комфортним та безпечним»

  • 1010

Фото без опису

Курсування автобусного маршруту «Бердичів-Слободище», обговорення теми пільгових перевезень та покращення якості надання послуг перевізниками у громаді стало темою обговорення на зустрічі, яку ініціював голова Швайківської ТГ Габріел Мкртчян. Участь у нараді взяли заступник сільського голови Едуард Томашевський  та представник перевізника Віктор Ніколаєв.

Маршрут «Бердичів-Слободище» потрібний для  жителів громади. Автобус не лише їде у найвіддаленіше село Швайківської ТГ, а й пролягає через  Райки та Швайківку, що особливо зручно для мешканців цих сіл. Люди це усвідомлюють, особливо жителі Слободищ. Проте не всі. Труднощів у роботі перевізнику додають приватні перевезення, які у даному напрямку користуються значною популярністю. За словами перевізника, маршрут стає нерентабельним, і він зазнає матеріальних збитків.

Що робити далі? У розмові з головою громади Габріелом Мкртчяном, Віктор Ніколаєв запевнив, що готовий підвищувати якість надання послуг, за потреби відкоригувати час в маршруті, але чекає розуміння та підтримки людей, дотримання санітарних норм в салоні автобуса.

«Наші громадяни повинні отримувати якісний сервіс, що ми, як представники влади, контролюємо. Громада виконує свої зобов’язання перед перевізником, зокрема, з приводу компенсації за пільгові перевезення. Тож розраховую на розуміння людей та їх усвідомлення, що покращення якості перевезень залежить і від них. Перевезення громадян має бути якісним, комфортним та безпечним», - наголосив Габріел Мкртчян

До 15 березня маршрут «Бердичів-Слободище» курсуватиме за дещо зміненим графіком, який ми подаємо нижче. З 15 березня, ймовірно, відбудуться зміни. У перспективі - рейсів може додатися. Зауважимо, також у напрямку Слободищ здійснює рух ще маршрут «Житомир-Слободище», який робить по два рейси щодня. Тож у підсумку виходить шість рейсів.

 

Розклад руху рейсового маршруту «Бердичів-Слободище»

Бердичів     Слободище

(час відправлення)

6:20               7:15

11:55           12:50

14:00           14:50

17:55           18:50

Фото без опису