Голова Швайківської територіальної громади Габріел Мкртчян зустрівся з маленькими «сонечками» закладу дошкільної освіти села Слободище

  • 1296

Фото без опису

Маленькі сонечка Швайківської територіальної громади переступили поріг улюбленого садочку. Заклад дошкільної освіти «Сонечко», що в селі Слободище,  відкрив двері для вихованців. Подія, на яку чекали майже 30 років, стала можливою завдяки наполегливості голови територіальної громади Габріела Мкртчяна, сприяння народного депутата України Богдана Кицака й підтримці голови Житомирської ОДА Віталія Бунечка.

Переконатися, чи комфортно маленьким сонечкам у стінах закладу, завітали наприкінці тижня голова громади Габріел Мкртчян та його заступник Едуард Томашевський. Малеча з радістю зустріла поважних гостей. Яскраві приміщення, нові меблі та іграшки, смачні обіди, турботливі вихователі – чого можна ще хотіти. Радіє разом з вихованцями директор закладу Віта Туранська, яка обіцяє докласти максимум зусиль, щоб садочок став для малечі неймовірної країною дитинства, де панують любов, турбота та добро.

«Наш садочок ожив. Сподіваюсь, що дітям буде тут комфортно та весело. Для нас діти – найвища цінність. Тому ми й надалі дбатимемо про зміцнення матеріально-технічної бази закладу, підвищення якості надання освітніх послуг, повноцінного інтелектуального, духовного та фізичного розвитку кожної дитини», - переконаний голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису