Сторінками історії Швайківської громади: зустріч, яка продовжилась добрими справами

  • 1167

Фото без опису

Часто фотосвітлини нагадують нам про важливі події, а деякі зустрічі та спілкування можуть змінити звичний лад та стати гарним початком приємних перетворень…

Фотоархів громади нагадує, що рік тому, саме у цей день, з робочим візитом до Швайківської  територіальної громади завітав народний депутат України Богдан Кицак та його помічниця Олександра Качур. Голова громади Габріел Мкртчян та його заступник Едуард Томашевський ознайомили народного обранця з проєктами, втілення яких є першочерговими та пріоритетними для Швайкіської ОТГ.

Передусім, тоді йшла мова про реконструкцію закладу дошкільної освіти «Сонечко» в селі Слободище, завершити яку без допомоги держави було б неможливо.

А вже на початку березня стало відомо: за сприяння народного депутата Богдана Кицака, підтримки  голови Житомирської ОДА Віталія Бунечка та наполегливості голови Швайківської громади Габріела Мкртчяна реконструкцію закладу дошкільної освіти «Сонечко» села Слободище включено до переліку об’єктів будівництва, що фінансуватимуться за рахунок Державного фонду регіонального розвитку у 2021 році.

Роботи розпочались незабаром. А вже у листопаді садочок урочисто відкрили.

«Близько дев'яти  місяців  нам знадобилось, аби завершити те, чого не могли зробити тридцять років. Сьогодні наше "Сонечко" – улюблене місце відпочинку, дозвілля та пізнання для малечі села Слободище та усієї громади. Комфортний, затишний та просторий садочок став реальністю, якої так довго чекали. Вірю, що втілення в життя цього проекту стане чудовим стартом для реалізації подальших соціально значущих ініціатив та активної співпраці народного депутата Богдана Кицака та Швайківської громади», - наголосив Габріел Мкртчян.

А ініціатив та задумів у голови громади та його команди вистачає, як і бажання працювати та втілювати їх в життя. Отож, як-то кажуть, далі буде…

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису