Жанна Карпенко – начальник відділу освіти, молоді та спорту Швайківської громади

  • 939

Фото без опису

Відділ освіти, молоді та спорту Швайківської сільської ради має нового начальника. З 8 лютого життєво важливу сферу розвитку громади очолюватиме Жанна Карпенко. Офіційно нового керівника голова громади Габріел Мкртчян та його заступниця Олена Лещенко представили на нараді за участі керівників закладів освіти.

«Розвиток освіти – один із наших пріоритетів. Вірю, що з новим керівником галузь розвиватиметься та вдосконалюватиметься. Ми зі свого боку докладемо максимум зусиль для зміцнення матеріально-технічної бази наших закладів. Тож успіхів нам, активної та злагодженої роботи. А новому керівнику – невичерпних сил та креативних ідей», - наголосив Габріел Мкртчян.

З почуттям відповідальності та цікавими задумами розпочинає свій трудовий шлях на відповідній посаді Жанна Карпенко. За її плечима – п'ятнадцять років педагогічного досвіду, в тому числі, й управлінського. До призначення на посаду начальника відділу освіти, молоді та спорту Жанна Карпенко очолювала Слободищенський заклад загальної середньої освіти. Під її керівництвом заклад відзначився участю  та перемогами в цікавих українських й міжнародних проєктах.

Сучасний погляд, креативні підходи до вирішення актуальних питань – те, чого потребує освіта сьогодення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису