Габріел Мкртчян: «Швайківська сільська рада готова до виконання усіх поставлених перед нами завдань»

  • 835

Фото без опису

Планове показове заняття щодо порядку ведення обліку призовників і військовозобов'язаних та збору і поставки військовозобов’язаних до пункту збору мобілізаційних ресурсів відбулось 11 лютого на базі Семенівської територіальної громади. Участь у проведенні навчань взяли голови територіальних громад Бердичівського району, працівники Бердичівського РТЦК та СП на чолі з начальником, підполковником Віктором Полторакіним. Долучився до проведення занять голова Швайківської громади Габріел Мкртчян. 

Відповідно до Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» органи місцевого самоврядування планують, організовують та забезпечують мобілізаційну підготовку та мобілізацію на відповідній території. Одним із важливих завдань є організація під час мобілізації в установленому порядку своєчасного прибуття громадян, яких призивають на військову службу. 

У виконанні завдань сільська рада має чітко слідувати вказівкам Бердичівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, з яким у Швайківської сільської ради налагоджена чітка комунікація та взаємодія.

«Ми віддаємо належне тим викликам, які стоять перед нами. Швайківська сільська рада готова до виконання усім завдань, поставлених перед нами. Дякуємо Семенівській громаді за гостинний прийом, показове заняття та нові знання», - зазначив голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

Отримана під час показового заняття інформація стане цінною для роботи сільської ради у виконанні поставлених завдань.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису