Разом і на все життя: жителі села Мирославки Галина Іванівна та Юрій Васильович Огородники відсвяткували 65-річчя спільного подружнього життя

  • 949

Фото без опису

У горі і в радості, в багатстві  і бідності крокує по життю понад 65 років подружжя Огородників з села Мирославки  – Галина Іванівна та Юрій Васильович. На весільний рушник пара стала 27 січня 1957 року. 14 лютого, у День всіх закоханих, голова територіальної громади Габріел Мкртчян та староста Мирославського старостинського округу, привітали подружжя із «залізною» річницею весілля.

«Ми пишаємось, що на теренах нашої громади живуть такі люди. Родина Огородників – приклад для наслідування молодому поколінню. Навчаймося у них терпінню, любові та поваги один до одного», - наголосив Габріел Мкртчян.

Фото без опису

Найбільшим досягненням у житті ювілярів є родина. Разом подружжя народило і виховало двох дітей. Радіє двом онукам та шістьом правнукам.

«Разом і на все життя – ці слова якнайкраще характеризують подружжя Огородників – поважну пару, жителів нашого старостинського округу. Ми бажаємо подружжю міцного здоров'я, сили, натхнення та ще багато років спільного сімейного життя», - побажала староста Мирославського округу Ірина Мельничук.

Загалом, у Мирославському старостинському окрузі проживає десять родин, що разом  у шлюбі понад 60 років. Родина Огородників – одна з найповажніших та найпрекрасніших.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису