Габріел Мкртчян: «Візити до родин, що перебувають на профілактичному обліку, - важливий напрямок роботи сільської ради»

  • 1866

Фото без опису

Навчати деяких батьків бути батьками та сумлінно виконувати обов’язки по вихованню дітей – на жаль, такі випадки мають місце у нашому житті. У таких ситуаціях важливий контроль, підтримка та настанови. На особистому контролі тримає голова Швайківської сільської ради Габріел Мкртчян питання утримання та виховання дітей. Особливо, незахищених категорій.

Так 14 лютого сільський голова Габріел Мкртчян, завідувач служби у справах Аліна Рогулько, директор КУ «Центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Вікторія Присяжнюк, староста Мирославського старостинського округу Ірина Мельничук відвідали три родини, які перебувають у складних життєвих обставинах.

«Діти – найбільша цінність. Нам важливо, щоб їх умови проживання були належними, діти були доглянутими, чистими та охайними. Тож візити до родин, що перебувають на профілактичному обліку, - важливий напрямок роботи сільської ради», - наголосив Габріел Мкртчян.

З батьками проведено бесіди соціально-виховного характеру  щодо належного виконання батьківських обов’язків, недопущення асоціальної поведінки, залишення дітей без нагляду. З дорослими  проведено інформаційну роботу щодо збереження життя і здоров’я дітей, попередження їх травмування та нещасних випадків, а також недопущення випадків домашнього насильства.

Батьків попереджено про наслідки неналежного догляду за дітьми. Їм були надані рекомендації, яким родини мають слідувати та виконувати.  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису