Швайківська громада долучилась до загальнорайонного заходу з нагоди Дня єднання України

  • 720

Фото без опису

Свято, що має на меті згуртувати українців навколо національної ідеї та показати, що ми єдиний народ, - День єднання України – відзначили 16 лютого.

На площі перед будівлею Бердичівської районної державної адміністрації відбулись урочистості, до яких долучились голова Швайківської громади Габріел Мкртчян, його заступник Едуард Томашевський та працівники сільської ради.

Право підняти Державний Прапор отримали голова Бердичівської райдержадміністрації Людмила Димидюк, заступник голови районної ради Володимир Діхтяр, голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

З вітальними словами до присутніх звернулись керівники району. Голова Бердичівської РДА Людмила Димидюк закликала до єдності, мудрості та поміркованості.

«Закликаю жителів Бердичівського району не піддаватися панічним настроям, ретельно перевіряти інформацію з новин та соціальних мереж, користуючись виключно офіційними та перевіреними джерелами інформації. Тримайте голову холодною та довіряйте нашим військовим. Перед нашою державою стоять серйозні зовнішні і внутрішні виклики, подолати які ми можемо тільки разом. Важкі часи спонукають нас до відповідальності, мужності та єднання. Тому маємо показати усьому світу, наскільки сильною є українська нація», - зазначила під час свого виступу Людмила Димидюк.

День єднання – можливість відкинути розбіжності та об'єднатися перед лицем можливих загроз. Об'єднатися заради успішного майбутнього України, адже згуртованість – наша найбільша сила.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису