Перші кроки на шляху до будівництва амбулаторії сімейної медицини у Швайківській громаді

  • 1309

Фото без опису

Втілення в життя та реалізація важливої ідеї потребує значних зусиль та ретельної підготовки. Будівництво амбулаторії сімейної медицини, яке незабаром розпочнеться в селі Мирославка, - подія довгоочікувана, бажана та відповідальна. Зміни, що очікують на громаду, стали можливими за сприяння народного депутата України Богдана Кицака та голови громади Габріела Мкртчяна. Народний депутат обіцяє залучити необхідний для будівництва фінансовий ресурс. 

Старту  будівельних робіт передує серйозний підготовчий етап, пов'язаний з виготовленням необхідної документації. Голова Швайківської територіальної громади Габріел Мкртчян переконаний, що від належної підготовки залежить   якісне виконання робіт та успішна реалізація проєкту.  

Спочатку проєкт містобудівної документації пройшов детальний розгляд на засіданні архітектурно-містобудівної ради при відділі містобудування, архітектури та розвитку територій Бердичівської райдержадміністрації. Уважно та   ґрунтовно, на чолі з головою Наталією Смірновою, члени ради розглянули детальний план території земельної ділянки в межах перехрестя вулиць Лікарняної та Шевченка. 

З детальним планом даної території ознайомили й жителів села.  На громадських слуханнях мешканці Мирославки отримали відповіді на усі важливі для них питання: де розташований об’єкт, яким він буде та які зміни чекають на згадану територію. Озвучена інформація  виявилась цінною для людей. Ще б пак, подібні об’єкти з'являються у громадах не часто та є символом позитивних змін, яких ми чекаємо та прагнемо. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису