Габріел Мкртчян: «Підтримка Сил територіальної оборони - життєва та патріотична позиція»

  • 861

Фото без опису

У час, коли увага всього цивілізованого світу, прикута до подій в  Україні. Коли міжнародна дипломатія показує свою підтримку не на словах, а на ділі, як ніколи важливі наші правильні дії, мудрі рішення та підтримка тих, хто нас захищає.

На позачерговій сесії Швайківської сільської ради, що відбулась 18 лютого, депутати внесли зміни до бюджету сільської ради та підтримали Програму про надання матеріально-технічної допомоги Житомирському обласному територіальному центру комплектування та соціальної підтримки і військовим частинам Сил територіальної оборони Збройних сил України на 2021-2023 роки. На виконання Програми з бюджету сільської ради спрямовано 50 тисяч гривень.  

Оборона – першочергове завдання держави. Підтримка Збройних Сил України – завдання, яке має об'єднати усіх нас. Так, сьогодні ми маємо  бути  єдиними, як ніколи. Підтримувати наших захисників і словом, і ділом. Важливо консолідувати зусилля, аби дати гідну відсіч ворогу. Бережімо Україну, а усіх нас нехай береже Господь Бог.

Габріел Мкртчян,

Голова Швайківської територіальної громади