Літературний конкурс імені Олександра Кухарчука шукає таланти

  • 826

Фото без опису

З метою увіковічення пам'яті нашого земляка, письменника Олександра Кухарчука, сприяння розвитку української літератури, відзначення сучасних майстрів слова та пошуку нових імені в українській літературі стартує літературний конкурс імені Олександра Кухарчука.

Літературний конкурс заснований Швайківською сільською радою. Прийом робіт розпочинається з 15 березня та триватиме впродовж 30 днів.

Премія літературного конкурсу імені Олександра Кухарчука присуджується за кращий літературний твір у жанрі літературної прози, який утверджує ідеали гуманізму, духовні цінності українського народу, ідеї незалежності України

Претенденти для участі у конкурсі подають такі матеріали:

  • завірену власноручним підписом письмову заяву щодо висунення твору на здобуття Премії, в якій вказується назва твору, прізвище, ім’я та по батькові автора;
  • копію першої сторінки паспорта з датою народження;
  • адресу проживання;
  • контактний номер телефону та електронну пошту, а також письмову згоду на обробку його персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • примірник твору у паперовій і електронній формі;
  • згоду на опублікування твору на сайті сільської ради для громадського обговорення.  

Премія літературного конкурсу імені Олександра Кухарчука присуджується щороку до 19 травня під час урочистих заходів із нагоди відзначення дня народження Олександра Кухарчука.

На здобуття Премії висувається лише один твір (книжка), написаний українською мовою та опублікований в друкованому вигляді протягом трьох попередніх календарних років.

Документи та твір (книжка) надсилаються з 15 березня (упродовж 30 днів) поточного року на адресу: Швайківська сільська рада, вулиця Осівка 1А, село Швайківка, Бердичівський район, Житомирська область, Україна, 13331.

Швайківська сільська рада запрошує письменників, творчі спілки, асоціації, літературні об'єднання та редакції взяти участь у конкурсі. Впевнені, сучасна українська література багата талантами, а Літературний конкурс імені Олександра Кухарчука допоможе їх відкрити та пізнати.