У Швайківській сільській раді відбулось чергове засідання виконкому

  • 720

Фото без опису

Чергове засідання виконкому відбулось у Швайківській сільській раді 14 квітня. На порядку денному – тринадцять питань, які потребували розгляду та вирішення.

«Незважаючи на введення воєнного стану, сільська рада продовжує працювати та виконувати свої повноваження», - наголосив на початку засідання сільський голова Габріел Мкртчян.

Одноголосно члени виконавчого комітету затвердили фінансовий план КНП «Швайківського ЦПМСД» та звіт про виконання бюджету Швайківської сільської територіальної громади за 2021 рік та за перший квартал 2022 року. Внесли зміни до Програми економічного і соціального розвитку Швайківської сільської ради. Затвердили Програму надання матеріально-технічної допомоги Житомирського обласного Центру комплектування та соціальної підтримки, військовим частинам Сил територіальної оборони Збройних Сил України, розташованих на території Житомирської області на 2022-2023 роки.  

Серед іншого, члени виконавчого комітету затвердили Програму підтримки державної установи «Райківська виправна колонія № 73 на 2022 рік», Програму підтримки діяльності закладів охорони здоров'я на 2022-2025 роки, Програму підтримки Комунального підприємства «Трудовий архів Бердичівського району», а також затвердили Положення про цільовий фонд Швайківської сільської ради.

Підтримали члени виконкому й проекти рішення про затвердження графіку звіряння карток первинного обліку призовників та військовозобов'яних з обліковими даними Бердичівського РТЦК та СП, затвердили план перевірки стану військового обліку на території сільської ради та план заходів щодо запобігання та протидії масовим пожежам в природних екосистемах.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису