Народні ігри, флешмоб, майстер-клас: у Райківській гімназії відбулось друге засідання клубу «Ми – Україна»

  • 574

Фото без опису

Енергійно та весело, змістовно та цікаво – саме з таким настроєм відбулось друге засідання клубу дозвілля «Ми – Україна», що пройшло  у Райківській гімназії. Як завжди гостинно зустріла маленьких учасників клубу директор закладу Світлана Чумак. Спільно із завідуючою Райківським клубом Оленою Реготун та бібліотекарем Аллою Кузьменко дорослі подарували дітям години активного спілкування та гарного настрою, поділилися теплом сердець та доброзичливістю.

Тематики цього тижня: «Не я б'ю - верба б'є. За тиждень – Великдень!». Разом з дорослими діти пограли у пізнавальну народну гру «Вербич», взяли участь у флешмобі «Лише у нас на Україні». Чудові емоції подарував неймовірний майстер-клас «Розмалюю писаночку».  

«Дорослим важливо дбати не лише про фізичну безпеку дітей, а й емоційну. Ігри, творчість заспокоюють, знижують дитячу тривожність. Тому так важливо організовувати дозвілля не лише для дітей, що живуть у громаді й тих, що прибули з регіонів, де тривають активні бойові дії», - наголосила Світла Чумак.

Наступне засідання клубу відбудеться у вівторок, 26 квітня.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису