Чергова сесія Швайківської сільської ради: рухаємось далі

  • 949

Фото без опису

Чергова сесія Швайківської сільської ради зібрала депутатів 20 квітня у сільському Будинку культури. На порядку денному – тринадцять питань.

Розпочалось засідання з хвилини мовчання. Депутати вшанували пам'ять загиблого Героя Романа Юрчука. Прощання із захисником відбудеться завтра. О 10.00 громада створить живий коридор у селі Мирославка від центральної зупинки до будинку, де жив Герой. Важливо у такий час підтримати рідних та гідно провести в останню путь справжнього патріота.

Далі депутати перейшли до розгляду питань. Одноголосно затвердили нову структуру сільської ради  та розпорядження сільського голови, прийняті з основної діяльності. Затвердили й ряд положень сільської ради. Зокрема, про  умови та порядок надання платних соціальних послуг; про облікову політику; про використання службових вантажних автомобілів; про надання одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавлених батьківського піклування після досягнення 18-річного віку.  Одноголосно внесли зміни до рішення «Про затвердження сільської програми "Турбота" по поліпшенню соціального захисту громадян у новій редакції та Положення про надання матеріальної допомоги мешканцям Швайківської сільської ради та її комісії». Затвердили депутати  Порядок проведення громадського обговорення кандидатури старости та погодили призначення на посаду директора Мирославського будинку культури Наталії Кавілін.

«Життя в громаді не повинно стояти на місці. Рухаємось далі. З Божою допомогою та вашою підтримкою ми зможемо багато досягти», - зазначив по завершенню засідання голова сільський голова Габріел Мкртчян.

Наголосив голова громади на необхідності проведення заходів з благоустрою. Підтримувати чистоту і порядок у населених  пунктах – обов’язок кожного жителя.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису