«Стійкість для стійких»: на базі Швайківського ліцею розпочав роботу «Клуб стійкості»

  • 598

Фото без опису

Під час війни критично важливо залишатися стійкими та мати можливість підтримувати дітей. Саме тому 14 квітня  на базі Швайківського ліцею розпочав роботу «Клуб стійкості» під керівництвом заступника директора з виховної роботи Катерини Куцак та за активної участі  практичного психолога Тетяни Дух та соціального педагога Ірини Лисюк.

В основу роботи  клубу покладені так звані «ресурсні зустрічі», призначені підтримувати здобувачів освіти в умовах воєнного стану, допомагати впоратися з тривожністю, невпевненістю, формувати довіру між дітьми, а також долати страхи у різних ігрових формах.

Тож 14 квітня з ліцеїстами Швайківського закладу освіти, а також дітьми, що прибули з регіонів, де ведуться активні бойові дії,  відбулося перше заняття під назвою «Дерево сили». Зустріч допомогла кожному визначити свої сильні сторони.

Фото без опису

А 19 квітня у стінах ліцею відбулася друга зустріч з учнями 6-го класу. Долучились до зустрічі й діти-переселенці.  

На занятті під назвою «Стійкі, бо згуртовані» діти стали учасниками ігрової естафети, під час якої танцювали, малювали, змагалися у вправності, а також вчилися висловлювати свої думки. Зустріч мала на меті згуртувати колектив.

Мета цієї зустрічі була одна - згуртування колективу. Діти чудово справилися з поставленими завданями й отримали масу задоволення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Ірина Лисюк, соціальний педагог Швайківського ліцею