На честь загиблого Героя Романа Юрчука перейменують вулицю, на якій він проживав

  • 1465

Фото без опису

Тиждень тому Швайківська громада провела в останню путь жителя села Мирославка, Народного Героя України Романа Юрчука, який загинув у бою з російськими окупантами. Гіркий біль втрати переповнює серця рідних, близьких та усіх, хто знав мужнього захисника держави. Своїми  діями та вчинками ми прагнемо бути гідними подвигів наших воїнів та зберегти світлу пам'ять про кожного з них.

Зі ініціативи  сільського голови Габріела Мкртчяна вулицю Бубівка, що в селі Мирославка,  буде перейменовано на честь Романа Юрчука. На цій вулиці жив Герой, тут живуть його батьки, які підтримали пропозицію голови громади. Схвалили її і члени виконкому на засіданні, що відбулось 29 квітня.

«Ім'я Романа Юрчука має бути завжди у нашій пам'яті. Він був надією, опорою та підтримкою для своєї родини, вірним бойовим побратимом для товаришів, мужнім сином своєї Батьківщини. Роман Юрчук загинув, захищаючи рідну землю рашиських окупантів. Наш обов’язок зберегти світлу пам'ять про Героя та донести її до нащадків», - наголосив Габріел Мкртчян.

За процедурою після розгляду пропозиції про перейменування вулиці вступає в роботу комісія. Проводитимуться обговорення. Далі питання розглянуть депутати на сесії сільської ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису