Швайківська громада стала учасником благодійного проєкту «Назустріч дитині»

  • 949

Фото без опису

Війна перевернула життя мільйонів українців... Особливо болісно її наслідки відчувають діти. Жорстока реальність залишає у маленьких хлопчиків та дівчаток глибокі травми. Рятуючись від війни, багато громадян нашої держави були змушені покинути свої домівки. Чимало людей прибули на територію Швайківської громади, де їм надали житло та все необхідне. Голова громади Габріел Мкртчян, його заступники, старости, працівники сільської ради, освітяни та медики   допомагають, підтримують, гуртують...

Отримують підтримку внутрішньо переміщені особи і від керівництва Бердичівського району. Зокрема, Швайківська громада стала учасником благодійного проекту «Назустріч дитині». Проєкт ініційований начальником Бердичівської районної військової адміністрації Людмилою Димидюк у співпраці з районною радою та підприємцями й волонтерами  Віталієм Стодольським і Юрієм Богатирчуком. 24 продуктові набори вручили родинам переселенців з дітьми, віком до трьох років, що знайшли прихисток у Швайківській громаді. Окрім продуктів малеча отримала також речі першої необхідності.

Начальник відділу організаційної роботи, взаємодії з органами місцевого самоврядування та органами виконавчої влади Наталія Ільницька наголосила, що Бердичівська районна військова адміністрація завжди готова допомагати та підтримувати родини переселенців.

Швайківська сільська рада вдячна керівництву Бердичівського району за небайдужість та турботу про маленьких гостей громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису