Швайківська громада отримала допомогу від Благодійної організації «United Help Ukraine»

  • 920

Фото без опису

«В темні часи добре видно світлих людей» - слова, що належать всесвітньовідомому письменнику Еріху Ремарку, набули для українців  особливого значення. Як на рівні держави, так і кожної громади зокрема ми цінуємо підтримку, допомогу, розуміння, за що не забуваємо дякувати.

Швайківська громада отримала нових та надійних друзів. Сьогодні з візитом у громаді побував представник Благодійної організації «United Help Ukraine» Валентин Кошеленко. Нового друга  зустріли голова громади Габріел Мкртчян, заступник сільського голови Едуард Томашевський, директор КНП «Швайківський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Олег Ковшиков, сімейний лікар Тетяна Складанчук. Представник благодійної організації  прибув у громаду з цінними та потрібними для жителів ліками та медикаментами.

«Ми отримали потрібні препарати для осіб, які мають серцево-судинні та ендокринологічні захворювання. Зокрема, для хворих на цукровий діабет. Всі ліки будуть розвезені по фельдшерських пунктах. Внутрішньо переміщені особи та жителі громади, які мають потребу, зможуть отримати потрібні ліки безкоштовно», -  наголосив директор Швайківського ЦПМСД Олег Ковшиков. Особливу увагу приділять родинам, у яких є особи з інвалідністю та літні люди.

У такий складний час важливо підтримувати один одного. Голова Швайківської громади Габріел Мкртчян висловив слова щирої вдячності БО «United Help Ukraine» за надану допомогу, а першому заступнику начальника Бердичівської районної військової адміністрації Сергію Бакуменку за сприяння у доставці потрібного гуманітарного вантажу у громаду.

«Швайківська громада цінує підтримку  та розуміння. У складний воєнний час  як ніколи важливо бути єдиними та підтримувати тих, хто цього потребує», - зауважив Габріел Мкртчян. Голова громади сподівається на подальшу співпрацю з «United Help Ukraine».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису