Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення про перейменування вулиці Бубівка на Романа Юрчука у селі Мирославка

  • 381

Фото без опису

Виконавчий комітет Швайківської сільської ради Бердичівського району Житомирської області ініціює проведення громадського обговорення про перейменування вулиці Бубівка на Романа Юрчука у селі Мирославка.

Громадське обговорення з питання перейменування вулиці Бубівка на Романа Юрчука с.Мирославка відбудеться 3 червня  о 10.00 год. за адресою: Житомирська область, Бердичівський район, с. Мирославка, вул. Шевченка, 54А.

Строк проведення вказаного громадського обговорення протягом 30 днів з дати оприлюднення інформаційного повідомлення про перейменування вулиці Бубівка на Романа Юрчука с.Мирославка.

Для подання письмових пропозицій та зауважень з винесеного питання жителі вулиці Бубівки с. Мирославка можуть використати поштову адресу: 13331, вул. Осівка, 1А с. Швайківка, або електронну адресу: shvaikivka@ukr.net.

Відповідальна особа -  Мельничук Ірина Миколаївна.

Про громадські обговорення

Про Порядок найменування або перейменування вулиць, провулків, присвоєння, зміни та анулювання поштових адрес об’єктам нерухомого майна