Благодійна організація «LUMOS» надала допомогу дітям та сім'ям Швайківської громади

  • 1397

Фото без опису

З доброю місією та підтримкою незахищених дітей і сімей завітали до Швайківської громади координатори від міжнародної благодійної організації «LUMOS» Володимир Комар та Сергій Грищенко. Спільно із завідуючою служби у справах дітей Аліною Рогулько представники організації передали продуктові набори, засоби гігієни та канцелярію родинам Швайківської громади.

Загалом допомогу від благодійникам отримали 42 сім'ї та 95 дітей. А це, зокрема, родини, які перебувають у складних життєвих обставинах, діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, які виховуються в сім'ях опікунів та піклувальників. А також сім'ї, в яких виховуються діти з інвалідністю.

Безпека та благополуччя дітей і дорослих – пріоритет в діяльності міжнародної благодійної «Люмос». Організація є партнером Житомирської обласної військової  адміністрації та надає пакунки екстреної допомоги для підтримки незахищених дітей і сімей.

«Швайківська сільська рада висловлює вдячність міжнародній благодійній організації «LUMOS» та її координаторам Володимиру КОМАРУ та Сергію ГРИЩЕНКУ за допомогу сім’ям, що проживають на території громади. Ми цінуємо вашу підтримку та увагу», - зазначив голова громади Габріел Мкртчян.

Про майбутнє, де б кожна дитина виховувалась в безпечному та люблячому домі, мріє кожен свідомий дорослий. Цього прагне міжнародна благодійна організація «Люмос (Lumos)», допомагаючи родинам благополучно розвиватись. Над цим працює Швайківська сільська рада, підтримуючи й навчаючи батьків та захищаючи дітей.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису