Чергове засідання виконавчого комітету: з турботою про дітей

  • 1114

Фото без опису

Три питання порядку денного розглянули члени виконавчого комітету на засіданні, що відбулось 19 квітня.

Засідання було присвячене питанням, що стосувались захисту законних прав та інтересів дітей. Даний напрямок роботи для громади – пріоритетний, а доля кожної дитини  - важлива.

Так нещодавно троє неповнолітніх жителів громади втратили маму. Жінка хворіла. Біологічний батько дітей тривалий час ухилявся від виконання обов’язків. Смерть колишньої дружини не внесла нових лейтмотивів у його поведінку. Тож судом було прийняте рішення про позбавлення чоловіка батьківських прав. Відповідно до законодавства та згідно рішення виконкому дітям було надано статус – дітей, позбавлених батьківських прав.

На щастя, знайшлась небайдужа жителька громади, яка вирішила взяти дітей під опіку. Відповідно до оновленого законодавства жінка подала необхідні документи для призначенні її опіки над дітьми. Добрий намір підтримали члени виконавчого комітету.

«Ми цінуємо, що у такий складний час знайшлись люди, які виявили бажання прийняти у свою родину трьох дітей. Це велика відповідальність та непросте рішення. Дана родина може постійно розраховувати на нашу підтримку та увагу», - наголосила завідувач служби у справах дітей Аліна Рогулько.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису