У клубі села Катеринівка відбулась зустріч, присвячена Дню Європи

  • 1141

Фото без опису

21 травня відбулась спільна ресурсна зустріч закладу культури села Катеринівка та Швайківського ліцею в клубі «Стійкість для стійких», яка пройшла під девізом «Сміливі та вдячні», присвячена Дню Європи.

Заступник директора з виховної роботи Швайківського ліцею Катерина Куцак відзначила, що нині для українців цей день набув особливого значення, адже нашу країну та ЄС єднають не лише спільні цінності, історія та культура. Нині  країни, які раніше були просто сусідами, стали для нас насправді близькими друзями, помічниками та для багатьох – прихистком та порятунком від російської агресії. Водночас українські воїни стали для європейців міцним щитом, який боронить всю Європу від агресивних імперських амбіцій кремля.

Українці – приклад мужності, незламності, героїзму та  єдності. Завідуюча клубом Галина Єрмоленко  підкреслила, що ми пишаємось своєю унікальною культурою та мистецтвом. Під час дійства діти познайомились з ремеслами українського народу, якими гордимося і до цього часу. Учасники зустрічі «Сміливі та вдячні» завершили свято виконанням пісні «Стефанія» -  переможниці «Євробачення-22». Свято пройшло енергійно та пізнавально для всіх учасників.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Підготувала матеріал Катерина КУЦАК,

заступник директора з виховної роботи Швайківського ліцею