Відбулась чергова сесія Швайківської сільської ради

  • 831

Фото без опису

Про затвердження старости, поновлення договору оренди та внесення змін до бюджету  - три  питання порядку денного розглянули депутати на 22 сесії Швайківської сільської ради. Засідання відбулось 1 червня у селі Швайківка. А тепер про все більш детально.

Поновлення договору оренди з ТОВ «Райківський гранітний кар’єр» - питання важливе та нагальне. Оперативне прийняття рішення, що передбачає  підписання додаткової угоди, необхідні для здійснення господарської діяльності підприємства. Депутати підтримали дане рішення одноголосно.

Ольга Ясінська відтепер офіційно староста Слободищенського старостинського округу.  Пропозицію сільського голови підтримали депутати. Розгляду даного рішення на сесії передувало громадське обговорення.

«Ольга Миколаївна зарекомендувала себе, як відповідальний та кваліфікований працівник. Люди її знають та поважають. Впевнений, що на посаді  старости Ольга Миколаївна зможе проявити себе та бути корисною громаді», - наголосив Габріел Мкртчян.

Питання про внесення змін до бюджету – суто технічне та пов’язане з внесенням змін до типової програмної класифікації видатків кредитування місцевого бюджету.

Загалом три питання порядку денного депутати розглянули оперативно та злагоджено. Ознайомитися з проектами рішень можна на офіційному сайті Швайківської сільської ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису