З турботою про воїнів: жителі Швайківської громади, які знаходиться на передовій, отримають зручні та надійні бронежилети

  • 965

Фото без опису

Захистити тих, хто захищає нас та кому ми завдячуємо сьогоднішнім світанком – обов’язок свідомих громадян  перед українськими воїнами. Триває сотий день повномасштабного вторгнення російської федерації на територію суверенної та незалежної України. За сто днів український народ продемонстрував єдність та незламність, а наші захисники – мужність та стійкість.

Кажуть, що в темні часи добре видно світлих людей. Сьогодні багато хто показує своє істинне обличчя та сутність. Війна змінює людей, проте справжні лишаються справжніми. За сприяння голови Швайківської громади Габріела Мкртчяна та народного депутата України Богдана Кицака жителі громади, які нині знаходяться на передовій, отримають бронежилети. Ближчим часом їх доставлять за місцем призначення. Віримо, що бронежилети слугуватимуть для наших захисників надійним захистом від куль та уламків й допоможуть врятувати життя.

Ніни жителі громади, мобілізовані та добровольці,  знаходяться у різних регіонах, де проходять бойові дії. Ми молимось за кожного з них та віримо, що скоро настане той день, коли наші хлопці повернуться додому. Голова громади Габріел Мкртчян у співпраці з небайдужими, волонтерами  допомагає максимально забезпечити наших воїнів усім необхідним. Підтримка захисників та створення надійного тилу є обов’язковою запорукою перемоги.