Габріел Мкртчян: «Наші діти мають жити в умовах, сприятливих для їх здорового та гармонійного розвитку»

  • 842

Фото без опису

Робота з родинами, які перебувають у складних життєвих обставинах, - важливий напрямок діяльності Швайківської сільської ради. Питання благополуччя дітей, створення нормальних умов для їх життя та розвитку – пріоритетні завдання для голови Швайківської територіальної громади Габріела Мкртчяна, який спільно із завідуючою служби у справах дітей Аліною Рогулько та старостами старостинських округів систематично відвідує такі родини, спілкується з дітьми та їх батьками.

«Для мене важливо, аби діти жили в умовах, необхідних для їх здорового та гармонійного розвитку. Щоб батьки сумлінно виконували свої обов’язки, забезпечували чистоту й порядок в оселі, повноцінне харчування та одяг. Радію, коли в таких родинах відбуваються позитивні зміни. Прикро, коли батьки нехтують своїми обов’язками. Саме такі родини завжди в центрі нашої уваги», - зауважив голова Габріел Мкртчян.

Стати на шлях виправлення, бути хорошими батьками для своїх дітей – на жаль, багатьох батьків потрібно цьому навчати. Профілактична робота з такими родинами, особисте спілкування з головою громади спонукає багатьох батьків стати на шлях виправлення. Відвідування таких сімей – постійна та систематична робота, націлена на результат.

Фото без опису

Фото без опису