Жителя Швайківської громади Анатолія Стучика удостоєно Орденом «За мужність» ІІІ ступеня

  • 1285

Фото без опису

Найбільшої шани та вдячності заслуговують наші захисники. Сьогодні жителі Швайківської громади виконують бойові завдання у різних регіонах України. З початку повномасштабного вторгнення вони перетворилися зі звичайних чоловіків на відважних воїнів.  Ми пишаємося кожним з них. Сьогодні наші захисники  пишуть нову героїчну сторінку історії України. У плеяді героїв  російсько-української війни гідне місце займає постать Анатолія Стучика, жителя села Малосілка.

Відповідно до Указу Президента України № 384 за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Анатолія Стучика нагороджено Орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

«Ми пишаємося нашим Героєм. Дякуємо йому за мужність та відвагу. Завдяки таким воїнам, нашій єдності та прагненню жити вільно Україна тримає оборону та продовжує давати гідну відсіч окупанту», - зауважив голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

25-річний Анатолій Стучик користується повагою та авторитетом серед бойових побратимів. З початку повномасштабного вторгнення чоловік на передовій. Бойовий досвід, отриманий у зоні АТО (ООС), особиста мужність, допомають  Анатолію Стучику гідно та професійно виконувати завдання з оборони України, захисту її суверенітету та територіальної цілісності.

Фото без опису