Поважним жителям – найкращі привітання

  • 827

Фото без опису

Гордість громади – її поважні жителі. Від них  ми переймаємо життєву мудрість та досвід, вони надихають  та навчають. Саме заради них ми прагнемо бути кращими та робити досконалою дійсність. Такими для жителів Райківського старостинського округу є поважні односельчани – Євгенія Кропивник та Павло Бондар.

За дорученням голови Швайківської громади Габріела Мкртчяна староста села Наталія Войнівська відвідала шанованих жителів, аби привітати їх з ювілеями, які вони відсвяткували напередодні.

На життєвий стежині, проміжком у 85 років, були радості та печаль, злети та падіння. Євгенія Йосипівна Кропивник разом з чоловіком народили та виростили двох дітей. Гордість жінки – четверо онуків та правнуків. Все життя жінка пропрацювала у колгоспній ланці буряківницею. У селі всі знають Євгенію Йосипівну, як активна учасниця художньої самодіяльності, дзвінкоголосу, щиру та приємну жінку.

Поважають односельчани і Павла Трохимовича Бондара. Радість та гордість ювіляра – троє дітей, троє онуків та четверо правнуків. Трудовий шлях чоловіка пов'язаний з виправною установою РВК № 73, в якій він пропрацював понад 25 років. Після служби трудився в місцевому господарстві. Активний та цілеспрямований чоловік очолює ветеранську спілку села Райки.

Фото без опису

Шановні наші ювіляри, ваш життєвий досвід, наполегливість і цілеспрямованість, працелюбність є найкращим прикладом для всіх нас, а найбільше – для підростаючого покоління. Щиро бажаємо вам, міцного здоров’я, бадьорості духу, щастя, миру та здійснення намічених планів! Тепла і турботи вам рідних та близьких людей, радості від успіхів дітей, онуків та правнуків й активного довголіття!