Почесним нагрудним знаком Командувача об’єднаних сил Збройних Сил України «За службу та звитягу» нагородили жителів села Райки

  • 2403

Фото без опису

Олег Платонов, Валентин Костюк, Олександр Слабик – імена Героїв, якими пишається Швайківська громада. 7 липня захисників було нагороджено нагрудним знаком Командувача об’єднаних сил  Збройних Сил України «За службу та звитягу» ІІІ ступеня.

Олег Платонов, Валентин Костюк, Олександр Слабик – жителі села Райки. І в мирному житті, і на війні чоловіки завжди разом: товаришують, живуть по-сусідству, допомагають та підтримують один одного.  З початку повномасштабного вторгнення російської федерації вони добровольцями пішли на фронт. Нині чоловіки на передовій. За плечима у них  бойовий досвід, отриманий під час участі в АТО (ООС), що допомагає й зараз виконувати завдання.

«Ми пишаємося нашими земляками. Завдяки таким, як Олег Платонов, Валентин Костюк, Олександр Слабик ми можемо бути впевненими, що Україна має гідне майбутнє і нас є кому захищати», - наголосив голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

Почесним нагрудним знаком Командувача об’єднаних сил Збройних Сил України «За службу та звитягу» нагороджуються військовослужбовці, які сумлінно виконують військовий обов’язок і досягли значних результатів під час несення  служби. Тож вітаємо наших земляків з високою нагородою. Молимось за вас та чекаємо на ваше повернення додому.