Кінопоказ під відкритим небом зібрав у дружньому колі маленьких жителів села Райки

  • 652

Кінотеатр під відкритим небом – ініціатива, яка припала до душі маленьким та дорослим жителям громади, розширює масштаби. Другий прем'єрний кінопоказ відбувся у селі Райки і знайшов позитивний відгук  у серцях дітей та їх батьків.

Того вечора подвір'я Райківської гімназії перетворилось  на чудовий майданчик для ігор, спілкування та змістовно проведено часу. Особливу атмосферу для малечі зуміли створити директор Райківської гімназії Світлана Чумак, завідуюча клубом Олена Реготун.  Про солодощі знову потурбувався благодійник, депутат сільської ради Артем Мкртчян.  

Від ігор, рухової розминки – до кінофільму. Для перегляду діти обрали анімаційний фільм «Бебі бос 2». Маленькі глядачі щиро раділи за головних  героїв  Тіма і Теді, котрі  зуміли дати відсіч геніальному лиходієві.

«Радію, що кінопокази у наших селах збирають широку аудиторію маленьких глядачів. Дітям подобається, а для нас це головне. Проект кіносеансів під відкритим небом продовжується та відбудеться у кожному селі нашої громади», - наголосив голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

Провести приємний літній вечір на свіжому повітрі, поспілкуватися з друзями – саме те, що  необхідно дітям у такий складний та тривожний час. Такі вечори дарують задоволення та приємні враження. А все приємне має тривати якнайдовше.