Голова Швайківської громади Габріел Мкртчян зустрівся з поважною делегацією представництва ООН у справах біженців

  • 642

Фото без опису

Поважне представництво  Агенства ООН у справах біженців 6 серпня відвідало Швайківську громаду. Делегацію, очолювану фахівцем з питань житла Сайфуллахом Мехрабі, зустрів голова громади Габріел Мкртчян. Участь у зустрічі взяли заступники начальника Бердичівської районної військової Катерина Вислоцька та Сергій Бакуменко, староста Мирославського старостинського округу Ірина Мельничук.

Зустріч з делегацією відбулась у селі Мирославка. Саме тут знаходиться приміщення лікарської амбулаторії, будівля якої після проведення ремонту може стати другою домівкою для внутрішньо переміщених осіб. Оглянути будівлю, оцінити її стан, окреслити план майбутніх дій – саме з такою метою завітали гості.

Повномасштабна війна триває. У регіонах, де ведуться активні бойові дії, все більше людей втрачає житло, руйнуються мережі та комунікації, на відновлення яких потрібен час та кошти. Тож вже зараз варто розпочати облаштовувати додаткові місця для розселення людей, які шукатимуть прихисток.

«Допомагаючи один одному, ми обов’язкові переможемо. Швайківська громада готова до співпраці. Все, що залежить від нас, ми обов’язково виконаємо, адже маємо спільну мету – допомогти, підтримати тих українців, які втратили дім. Вірю, що нам все вдасться і наша громада стане для когось другою домівкою», - наголосив Габріел Мкртчян.

Агентство ООН у справах біженців надає стабільну та невпинну допомогу Україні. Допомагає у вирішенні соціальних та гуманітарних питань, надає фінансову підтримку для внутрішньо переміщених осіб. Вирішує, зокрема, житлові проблеми.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису