Вечір мультиків у Слободищах: ініціатива, що припала до душі дітям та батькам

  • 965

Фото без опису

Вечір захопливого мультику та душевного спілкування відбувся у  селі Слободище наприкінці минулого тижня. Тут пройшов кінопоказ під відкритим небом. Ініціатива, започаткована головою громади Габріелом  Мкртчяном, начальником відділу освіти, молоді та спорту Жанною Карпенко, завідувачем служби у справах дітей Аліною Рогулько припала до душі дітям та батькам і збирає все більше прихильників та шанувальників кіномистецтва.

Перед початком кінопоказу Жанна Карпенко провела з дітьми веселу руханку, налаштувавши на позитив та гарний настрій. До організації заходу долучилась староста Слободищенського старостинського округу Ольга Ясінська, директор Будинку культури Людмила Олександрович,  директор закладу дошкільної освіти  «Сонечко» Віта Туранська, директор Слободищенської гімназії Катерина Воскобойнік.

«Для нас важливо, щоб діти могли гарно відпочити та цікаво проводити своє дозвілля», - наголосила начальник відділу освіти, молоді та спорту. Як депутатка від села Слободище, Жанна Карпенко потурбувалась, аби вечір видався не лише цікавим, а й смачним, приготувавши для маленьких кінолюбителів солодощі.

А для перегляду малеча обрала мультфільм «Клара та Чарівний Дракон», створений українською студією Image Pictures. Разом з дівчинкою Кларою діти вирушили у чарівну мандрівку  з гномами, чарівниками, дракончиками та простояли силам зла.

Загалом, вечір видався цікавим і захопливим та залишив яскраві спогади у пам'яті малечі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису