Огляд закладів освіти напередодні навчального року

  • 904

Фото без опису

Обстеження  закладів освіти на предмет готовності до організації навчання та забезпечення безпеки учасників освітнього процесу – таке завдання поставила перед собою уповноважена комісія, що здійснила огляд навчальних закладів Швайківської громади, який відбувся 16 серпня. До складу комісії увійшли заступник сільського голови Олена Лещенко, начальник відділу освіти, молоді та спорту Жанна Карпенко, заступник начальника ВЗНС Бердичівського РУ Володимир Рожок, начальник відділу Держнагляду за дотриманням санітарного законодавства  Сергій Колумбоський та представники поліції.

Навчання в закладах середньої освіти розпочнеться в День знань – Першого вересня. Організація залежатиме від безпекової ситуації. Навчання може здійснюватись в очному і дистанційному режимі та за змішаною формою.

Особливу увагу при огляді навчальних закладів уповноважена комісія звертала укриття та їх оснащення. Зокрема, вогнегасниками, аптечками, медикаментами, продуктами харчування та водою.  Загалом, усі заклади освіти Швайківської громади обладнані укриттями, у яких під час «Повітряної тривоги» перебуватимуть діти.

У зв’язку з повномасштабним вторгненням капітальних ремонтів у закладах не здійснювали. Але  в усіх ліцеях, гімназіях та садочках провели поточні ремонти, тож заклади готові зустрічати дітей.

Загалом, підготовку навчальних закладів до нового навчального року комісія оцінила позитивно. Що ж стосується форми, за якою навчатимуться діти, про це стане відомо згодом.  

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису