Голова Швайківської громади Габріел Мкртчян вітає з Днем знань

  • 690

День знань – особливе свято у житті школярів, педагогів, батьків, адже цього дня  розпочинається незвіданий, цікавий та нелегкий шлях до пізнання, відкриття нового та дивовижного. У 2022-му  свято Першого дзвоника не таке радісне, як зазвичай. Понад півроку в країні триває повномасштабна війна, яка змінила нашу дійсність, та попри всі виклики ми продовжуємо рухатися вперед, жити, творити, будувати, перемагати.

Дорогі діти, ми бажаємо вам мирного неба та змістовного навчання. Пам’ятайте, що ви – наша надія, гордість та майбутнє. Цікавих вам уроків, вірних друзів, здійснення мрій та світлого майбутнього. А маленьким першокласникам нових відкриттів, посмішок та наполегливості.

Шановні педагоги, ви виконуєте надзвичайно важливу місію – навчаєте, допомагаєте знаходити істину та відкривати нове. Бажаю вам постійного розвитку, кмітливих та розумних учнів. Висловлюю слова подяки за напружену працю.

Батькам зичу терпіння, мудрості та сил.

Бажаю усім міцного здоров'я, Божого захисту, наполегливості та нових звершень. Швидшої перемоги Україні та настання довгоочікуваного й омріяного миру. Нехай усе в нас буде добре. З Днем Знань! І не забуваймо дякувати тим, завдяки кому ми зустрічаємо Першовересень! Слава нашим Збройним Силам України!

 

Габріел Мкртчян, голова Швайківської громади